You have no items in your shopping cart.
+31 577 - 46 21 98
menu

GPF2060.61 Piko deurkruk zwart

  • Op voorraad
€  82,61
per paar, incl. BTW

Piko zwart deurkruk

Met de Piko heeft GPF bouwbeslag zich laten inspireren door een deurkruk die kunstenaar Max Burchartz bijna 100 jaar geleden ontwierp voor de Duitse deurbeslagfabrikant Wehag. Dit wigmodel is één van de eerste deurkrukken waarbij met het ontwerp niet alleen is nagedacht over de uitstraling, maar ook over het ergonomische aspect van 'vastpakken'. Een deurkruk moet namelijk niet alleen mooi zijn, hij moet ook lekker in de hand liggen. GPF bouwbeslag heeft deze deurkruk boordevol historie gemoderniseerd met een paar kleine tweaks en 7 nieuwe, stijlvolle finishes. Zo heeft u met de Piko een picobello deurkruk in handen.

Lengte 126,3 mm | Diepte 57,5 mm | Diameter 19,5 mm

Je ontvangt een paar (twee) deurkrukken.
Je maakt het deurbeslag compleet met twee losse rozetten of schilden.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen België vanaf €100,00.
*Voor lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
GPF2060610100 Piko deurkruk
paar
€  82,61
Zwart Het assortiment van GPF Zwart Wit biedt een scala aan producten in schitterende contrasten. Van smetteloos wit tot diep zwart: speel met kleurverschillen en trends in jouw interieur! De producten zijn gemaakt van het sterke basismateriaal RVS, waarna ze worden afgewerkt met een hoogwaardige, zwarte poedercoating. De UV-werende laag en buitenkwaliteit van deze coating zorgen ervoor dat jouw product zijn krachtige kleur behoudt. De poedercoating heeft een voelbare structuur, zodat het product extra grip biedt.
Zwart
GPF bouwbeslag

Het merk GPF bouwbeslag bestaat uit een groot assortiment hang- en sluitwerk. Het grootste deel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS. De producten zijn desgewenst ook verkrijgbaar met een hoogwaardige finish. Je kunt dan denken aan een zwarte of witte coating of PVD. Daarnaast bevinden zich aluminium en smeedijzer producten in het assortiment van GPF. Kortom: een breed programma!
Lees verder

GPF bouwbeslag