You have no items in your shopping cart.
+31 577 - 46 21 98
menu

Advies

Goed advies is een must om jou als klant perfect van dienst te kunnen zijn. We leveren daarom advies op maat door jouw vraag te combineren met onze kennis. Een ruim assortiment en kwalitatieve producten doen vervolgens de rest. Service is voor ons zelfs zo belangrijk, dat we met niets anders bezig zijn!

Service voor jouw situatie

Tijdens openingstijden staan we via allerlei contactmogelijkheden voor je klaar om je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Zo kun je met ons bellen, mailen, chatten of appen… maar langskomen vinden we ook gezellig! Samen met jou bekijken we alle opties die matchen met jouw woonwensen. Ook als je een vraag hebt over (de montage van) een product, ben je bij ons serviceteam aan het juiste adres. Zoek je contact buiten openingstijden, dan kun je het beste een mail sturen. De eerstvolgende werkdag wordt deze direct behandeld. Wil je jouw probleem liever face to face bespreken? Kom dan langs in onze showroom en kijk met onze professionals naar een goede oplossing voor jouw situatie.

Maatwerk is mogelijk

Natuurlijk kan het gebeuren dat jouw persoonlijke wensen verschillen van de producten die wij standaard in ons assortiment hebben. Maar: maatwerk is in veel gevallen mogelijk! Door onze eigen voorraad én eigen productie kennen we de vele mogelijkheden van onze artikelen. Zo kunnen deurgrepen op maat gemaakt worden in een afwijkende lengte, kan een deurkruk in een andere finish aangeleverd worden en is er de optie om sets veiligheidsbeslag samen te stellen. Neem contact op om te ontdekken hoe we elkaar verder kunnen helpen!

Advies op maat
Advies op maat