+31 577 - 46 21 98
menu

Meer kennis over meerpuntssluitingen

Regelmatig volgen we cursussen en trainingen, zodat we op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen het hang- en sluitwerk. We nodigden Maurice van G-U daarom uit voor een training over meerpuntssluitingen. Hij leerde ons meer over de werking van meerpuntssloten en hij demonstreerde G-U’s renovatie meerpuntssluitingen.

Training G-U meerpuntssluitingen

Ruim assortiment G-U artikelen

G-U is de afkorting van Gretsch-Unitas: een Duits bedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. Waar de firma klein begon met enkel wat beslag, groeide het na de Tweede Wereldoorlog uit tot een grote speler in de wereld van hang- en sluitwerk. Ook de bedrijven BKS en FERCO zijn onderdeel van de GU-groep. Het uitgebreide assortiment meerpuntssluitingen van G-U is te monteren op deuren van hout, staal, aluminium en kunststof. Kortom: met deze driepuntssloten kun jij alle kanten op!

De plus van een meerpuntssluiting

Een meerpuntssluiting plaats je in de zijkant van een deur. Wanneer je de deur vervolgens op slot draait, vergrendelt het meerpuntsslot zich op meerdere plaatsen in het kozijn. In het geval van een driepuntssluiting zit de deur vast op drie plekken. Door zijn verhoogde veiligheid wordt de meerpuntssluiting veel ingezet bij buitendeuren. Politiekeurmerk Veilig Wonen stelt dit type slot zelfs verplicht voor nieuwbouwprojecten. Bij Cubic Colors zijn we op de hoogte van de vele mogelijkheden die meerpuntssloten te bieden hebben. Neem contact met ons op en laat je adviseren voor jouw persoonlijke situatie!

Training G-U meerpuntssluitingen