+31 577 - 46 21 98
menu

Blog

Wat je altijd al wilde weten...
Wereld vol cilinders #1: hotelfunctie
16 oktober 2018
In de wereld van cilinders zijn er 101 mogelijkheden om jouw cilinder te personaliseren. Vandaag bespreken we #1: de hotelfunctie of gevarenfunctie.
Optimale samenwerking met scrum
12 oktober 2018
In de marketingwereld is scrum al jaren een veelgebruikte term. Het team van Cubic Colors volgde een training om meer over de marketingstrategie te leren.
Danalock bewijst: veilig openen en sluiten met je mobiel
8 oktober 2018
Elektronica zijn onmisbaar, zelfs als het gaat om toegangsbediening! Danalock V3 toont het gemak van een elektronisch slot, compleet met mooie uitstraling.
Jouw portie wooninspiratie vind je op Cubic Colors
18 september 2018
Op onze inspiratiepagina vind jij originele tips en mooie sfeerafbeeldingen, met onze producten in de hoofdrol. Ontdek de beste ideeën voor jouw huis!
Cubic Colors over de grens!
4 september 2018
Onze webshop gaat de grens over... naar Duitsland! Vanaf nu kun je jouw favoriete hang- en sluitwerk ook bekijken en bestellen op cubic-colors.de.
Houd je hoofd koel met het juiste deurbeslag
30 juli 2018
Een zonnige zomer is heerlijk! Maar stijgt de warmte je op een gegeven moment naar de bol? Ontdek hoe deurbeslag bijdraagt aan extra koelte in huis!
In de voetsporen van…
27 juli 2018
Dat het team van Cubic Colors sportievelingen kent, bewijzen Mike en Jeanet. Zij liepen de Nijmeegse Vierdaagse van 2018 uit!
Deurstoppers voor wand of vloer
19 juli 2018
Ben jij die beschadigingen op de wand door openslaande deuren ook zat? Voorkom verdere problemen middels deurstoppers! Zowel op wand als vloer te monteren.
Hakken in het zand met onze deurvastzetters
5 juli 2018
Voorkom de frustratie van dichtvallende deuren met een kwalitatieve deurvastzetter.
Geniet ook in de zomer van de producten van Cubic Colors!
22 juni 2018
In juli en augustus is Cubic Colors elke werkdag geopend, behalve op zaterdag. Jij kunt deze zomer dus onbeperkt blijven shoppen en ons al je vragen stellen!